Ασφαλιστικές, λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Ποιοι είμαστε

Στην οικογενειακή μας επιχείρηση, οι πελάτες μας νιώθουν κάθε μέρα σαν να είναι σπίτι τους

Our History

Η εταιρεία μας με εμπειρία 3 γενεών και διαδρομή 48 ετών στην Ελληνική Αγορά, συνεχίζει να δραστηριοποιείται απρόσκοπτα, εξελίσσοντας την οικογενειακή παράδοση με τη Σουζάνα και τη Ματθίλδη Μιχαηλίδη να αναλαμβάνουν τις νέες τους υποχρεώσεις έχοντας στο πλευρό τους τον πατέρα τους Ηλία. Οι αξιόπιστες υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας, έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Our Mission

Αυτό μας δίνει το κίνητρο και τη δυνατότητα να αξιοποιούμε και να αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας καθημερινά, προσφέροντας νέες υπηρεσίες και ανταγωνιστικά προϊόντα! Η επιχείρησή μας στελεχώνεται από αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ο σεβασμός και η αλήθεια (veritas) προς τον πελάτη είναι το χαρακτηριστικό μας όλα αυτά τα χρόνια!

Η ομάδα μας

Στη Veritas οι συνεργάτες μας είναι 'μεγάλα ονόματα', όμως όλοι τους ξέρουν με τα μικρά τους

Η Ματίλντα

Απόφοιτος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και διαχειριστής της εταιρείας Veritas Consultants.

Η Σουζάνα

Απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και διαχειριστής της εταιρείας Veritas Consultants.

Ο Ηλίας

Στο τμήμα πωλήσεων αναλύει τις ανάγκες σας, προτείνοντας λύσεις για τις ανησυχίες σας και τα προβλήματά σας.

Ο Μιχάλης μας

Λογιστής Φοροτεχνικός Β’ τάξης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Ο Θάνος μας

Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ τάξης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Ο Μιχάλης μας

Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ τάξης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Ο Χρήστος μας

Στις εκδόσεις ασφαλιστηρίων συμβολαίων, τιμολογεί και συγκρίνει τα συμβόλαια σας και είναι πρόθυμος να βρει τι ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Η Πένυ μας

Στις εκδόσεις ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Έτοιμη να σας εξυπηρετήσει στις πληρωμές των λογαριασμών σας.

Ο Γιάννης μας

Στις εκδόσεις ασφαλιστηρίων συμβολαίων με ειδικότητα στον κλάδο Ζωής & Υγείας. Έτοιμος να σας εξυπηρετήσει στις πληρωμές των λογαριασμών σας.